Futurenet Tips

Tips om met mij Futurenet te ontdekken

1. Realiseer je wat het eigenlijk is

Futurenet, adpacks, matrix, klikken… je hoort er steeds vaker over. Naar mijn bescheiden mening kan het zo maar het volgende zijn:

  1. Een van die nieuwe sociale netwerken
  2. Een marktplaats waar je kan winkelen, netwerken en geld verdienen
  3. Een omgeving waaraan je als aandeelhouder kan verdienen en bijdragen door adpacks te kopen, deel te nemen aan de matrix en nieuwe partners te werven

2. Registreren is eenvoudig

Wil jij samen met mij de wereld van Futurenet ontdekken? Klik dan op deze button om je te registreren. Het is heel eenvoudig:

Ik wil registreren >>

3. Start met ontdekken

Er zijn meerdere manier waarop je kan verdienen en deelnemen. Mijn advies is om te beginnen met het kopen van een aantal adpacks. Ik ben zelf ingestapt met 10 packs, een relatieve kleine investering. Het is een goede manier om een beetje je weg te vinden in Futurenet. Na een paar weken besloot ik me in te kopen in de Matrix.

Wanneer je adpacks koop dien je dagelijks minimaal 10 advertenties op Futurenet Adpro te bekijken. Dit kost 5 tot 10 minuten per dag. Dit geeft je de mogelijkheid rond te kijken op Futurenet. Je zal merken dat de meeste advertenties nu nog over cryptocurrency gaan, maar langzaaam maar zeker verandert dit. Geleidelijk aan zie ik steeds meer advertenties over reizen, personal coaching, boeken en andere dagelijkse produkten en diensten langskomen. Daarmee groeit de geloofwaardigheid van het platform ook steeds meer.

4. Is Futurenet veilig?

Vraag jezelf af: is dit veilig? Vooropgesteld: investeren betekent altijd risico nemen. Als je aandelen op de beurs koopt weet je natuurlijk ook niet hoe de koers zich ontwikkelt. En zo werkt het bij Futurenet ook. Zo lang Futurent groeit en gezond is verdienen de deelnemers. De groei is afhankelijk van de deelnemers, van de adverteerders en de gebruikers van het platform. En dat is dus waar we nu met zijn allen hard voor aan het werk zijn, om te beginnen met jou.

Facebook was in zijn eerste jaren niet winstgevend.
Amazon was in zijn eerste jaren niet winstgevend.

Inmiddels maken beide bedrijven enorm veel winst, zoals we allemaal weten. Maar alleen de oprichters profiteren daar echt van. En dat is, zover ik dat kan overzien, een belangrijk verschil met Futurenet. Futurenet laat alle deelnemers meedelen in de winst.

Klinkt als nieuwe economie, vind je ook niet?

Ik wil registreren >>

5. Stappenplan registreren

Voordat je begint is het goed om te realiseren dat Futurenet een platform is waar enorm veel activiteiten kunnen plaatsvinden. Het systeem is dan ook soms traag. Zie het maar als een treinstation in het spitsuur 🙂 Dus heb soms een beetje geduld.

1. Maak een account aan – ga naar Futurenet en vul de velden in. Als het goed is sta ik automatisch als jouw sponsor vermeld. Zo niet, vul dat dan apart mijn naam minneszoon in. En klik vervolgens op next step, vink de boxen aan en klik op register now.

2. Check je mailbox en bevestig je registratie. Zodra je hebt bevestigd kan je inloggen.

3. Om maar meteen door te pakken kan je adpacks kopen. Klik op de homepage op het dollarteken en kies vervolgens voor Backoffice.

Kies in de backoffice voor FutureAdPro. Je krijgt een nieuw inlogscherm te zien waar je dezelfde inloggegevens gebruikt. Vink alle boxen aan, submit en ga via de navigatie links naar het dashboard.

 

 

4. En nu kan je aan de slag. Klik bij Nieuwe adpacks op Koop kies wat je wilt kopen (adpack van 10 of 50 dollar, ik raad aan om die van 50 te doen) en je komt in het aankoopscherm. Je onlineaccount vult zich automatisch met je verdiensten. Deze staat nu nog op 0.

 

5. De eerste adpacks koop je door bij Koop meer adpacks het aantal in te vullen en een betaaldienst te kiezen. Kies op koop en je komt in de betaalomgeving. Sofort is de Duitse equivalent van Ideal, Netteller de Belgische. Beide zijn goed en betrouwbaar. Ik gebruik Sofort.

 

Na betaling worden je adpacks meteen bijgeschreven. Check je dasboard.

Met de aankoop van je adpacks heb je 1 plicht en een aantal rechten.

  1. Plicht – je moet elke 24 uur minimaal 10 ads gedurende 30 seconden hebben bekeken. Klik op Bekijk Ads en open de advertentie naar keuze. Je ziet een groene balk vollopen wat de 30 seconden aangeeft. Na 30 seconden verschijnt volgende advertentie en klik je daarop. Net zo lang tot je op 10 advertenties staat en dan ben je weer voor 24 uur qualified. Het maakt niet uit hoeveel adpacks je hebt, het is altijd 10 ads per 24 uur.
  2. Rechten – per adpack koop je views. Je kan zelf een advertentie maken voor je eigen bedrijf of welk ander bedrijf dan ook. Je hebt per adpack recht op 8.000 views. Maak je een advertentie voor een ander bedrijf, bijvoorbeeld een goed doel? Vergeet dan niet dit aan dat bedrijf te melden. Wel zo netjes 🙂

6. In je dashbord zie je je verdiensten. Met het saldo op je online account kan je adpacks bijkopen. Ik raad je aan dit steeds meteen te doen zodra het saldo weer boven de $50 is. Je adpacks blijven na aankoop 100 dagen geldig. Dan vervalt je adpack. Het verdienen gaat uiteraard sneller dan het vervallen dus uiteindelijk zal je saldo continu stijgen. Kijk goed rond om een gevoel te ontwikkelen in deze omgeving.

7. Je kan ook je inkopen in de matrix. Ga weer naar de backoffice waar je bent begonnen en klik op de cirkel met Futurenet. Je ziet dan de verschillende niveau’s waarop je je kan inkopen.

8. Als je in de matrix een plek hebt gekocht verdien je aan anderen die zich inkopen in jouw matrix. Jouw matrix wordt gevuld door mensen die jij werft als sponsor en door de overloop van andere matrixen. Je investeert dus in Futurenet en profiteert mee van nieuwe investeerders.

9. En verder biedt Futurenet steeds meer mogelijkheden. Zie het als een enorme markt- en ontmoetingsplaats. Tegenwoordig koop je er al vliegtickets bijvoorbeeld.

Do you prefer these tips in English? Be my guest.